Publicitat
Publicitat

Primera sessió de cinema a la platja

Després de la bona acollida per part del públic del cinema vora el mar que es va estrenar l'any passat, enguany l'Ajuntament de l'Escala n'ha programat dues sessions. La primera va ser ahir a la nit amb una pel·lícula d'animació infantil, que estava prevista a la zona de la Punta però el Garbí la va fer traslladar a baix a la riba.

Ahir a la nit la riba de l'Escala va acollir la primera sessió gratuïta de cinema vora el mar amb la projecció de la pel·lícula infantil "Vaiana", de la factoria Disney. L'activitat s'havia previst a la Punta però l'entrada del Garbí va fer canviar la instal·lació i col·locar-la a baix a la riba. Escalencs i turistes de totes les edats van poder veure aquest film d'animació, asseguts a les grades i a les cadires de fusta que s'havien posat a disposició de tothom qui ho vulgués. Es tracta d'una activitat que es va fer l'any passat per primer cop a mode de prova pilot i, veient la bona acollida del públic, enguany s'ha inclòs en el calendari d'actes d'estiu. El 14 d'agost es projectarà la segona pel·lícula, el musical "La, la land".

El nou espai a un sol nivell que s'ha creat amb la reforma del front marítim permet la realització d'actes com aquest en un punt tan turístic com és la platja de les barques.

La sessió de cinema a la platja va començar a les deu de la nit.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar