Publicitat
Publicitat

El Futbol Club l'Escala molest amb el Girona

El Girona ha arribat a oferir sous molt per sobre de l'habitual a tres jugadors que ja s'havien compromès amb l'Escala per la propera temporada, creant malestar al club escalenc que ha denunciat la situació. És un dels temes tractats a l'assemblea celebrada ahir al vespre.

El Futbol Club l'Escala ha denunciat que el Girona està desvirtuant la Segona Catalana.Des de fa uns dies tres  jugadors que ja havien pactat jugar amb l'Escala han comunicat al club escalenc que segurament no es quedaran tal com s'havien compromès. Dos jugadors més també haurien rebut una trucada del Girona.El motiu, segons ha denunciat el club local, és que han rebut ofertes del Girona C oferint sous pel doble i el triple de les quantitats que es paguen a la categoria.A l'assemblea del Club el president ho explicava als socis.Amés d'adulterar la categoria, Bosch es queixa que el gironins els estan desmuntant una plantilla que pràcticament ja s'havia completat.

Pel que fa a la resta de l'assemblea Bosch parla de les aspiracions per la propera temporada i de l'especial cura que es tindrà per la base.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar