Publicitat
Publicitat

Primer cap de setmana de Portalblau 2017

El concert de Criatures, conferències i l'exposició de fotografies obren aquest cap de setmana la desena edició del Portalblau 2017. El festival es posa en marxa amb les entrades esgotades de Sopa de Cabar, Joan Dausà i de Roger Mas. 

La desena edició del Portalblau, el festival de música i art a la mediterrània, es posa en marxa aquest proper divendres amb el concert inaugural de 'Criatures' a l'Alfolí de la Sal. Marçal Ramon i Ivó Jordà oferiran un concert íntim on la gralla i l'acordió és fusionen al voltant de la música d'arrel i la mediterrània. En finalitzar l'actuació i dins el mateix espai, tindrà lloc la conferència 'Existeix la música mediterrània' amb els components de Criatures, el director de la Fira Mediterrània, David Ibáñez, i el director de la revista Sons, Jordi Martí.

Dissabte arriba la segona de les conferències titulada 'La cuina gironina, els sabors de la memòria' a càrrec del xef, professor i divulgador Pep Nogué. Tant el concert com les conferències són gratuïtes però cal inscripció prèvia que es pot formalitzar a www.portalblau.cat.La programació d'aquest primer cap de setmana es completa amb la inauguració de l'exposició 'Portalblau, 10 anys d'imatges' un viatge visual per les diverses edicions dels festival, que ha impulsat i organitzat l'Agrupació Fotogràfica Cromàtica del CER. 

Recordem que el festival té lloc del 14 de juliol al 6 d'agost, una edició especial ja que celebra el seu desè aniversari. Per això s'han programat deu concerts, un per cada edició. En aquests moments no queden entrades pels concerts de Sopa de Cabra, Joan Dausà i pel primer de Roger Mas, del qual s'ha programat una segona actuació. El festival ofereix les últimes entrades pels concerts de Neus Mar i Paula Grande. Per la seva banda, Rachid Taha, Andrea Motis i Mayte Martín ja superen el 50% d'ocupació. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar