Publicitat
Publicitat

Compra_venda llibres de l'Institut

Èxit de participació al primer mercat de compra-venda de llibres de l'institut El Pedró. S'ha fet a l'espai jove, on durant més de tres hores els pares han pogut comprar i vendre llibres a la meitat del preu de cost. Les famílies s'han estalviat molts diners.

Ambient d'autèntic mercat és el que s'ha pogut viure en la primera edició de compra-venda de llibres entre alumnes de l'Institut El Pedró de l'Escala.S'ha organitzat des de l'Associació de Mares i Pares del Centre i s'ha fet a l'Espai Jove, que ha quedat petit, havent-se de distribuir els cursos d'ESO a l'espai central i traslladar el batxillerat a l'aula d'informàtica.Mitja hora d'abans ja hi havia cua i a quarts de deu del vespre encara hi havia intercanvis.Els llibres es venien a meitat de preu.Per exemple, un alumne de segon d'ESO  es venia el seus i amb aquest diners podia comprar els que corresponen a tercer.D'aquesta manera les famílies s'estalvien molts diners.Abans de tirar endavant aquest mercat l'AMPA de l'institut va visitar d'altres poblacions on es fa.

El proper mes de setembre es tornarà a fer el mercat per acabar de lligar llibres que faltin i donar l'oportunitat de participar-hi als alumnes que tenen examens de recuperació.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar