Publicitat
Publicitat

Cinema mut amb música en directe al concert d'estiu del Càncer

La pel·lícula muda "El Chico" de Charles Chaplin, amb música en directe amb el septet de corda "Set de cinema" han protagonitzat el concert d'estiu que organitza cada any la Junta Local de Catalunya contra el Càncer. Es va fer a la sala d'actes del CER amb una bona assistència.

El Chico és una pel·lícula muda escrita, dirigida i protagonitzada, l'any 1921, per Charles Chaplin que, malgrat el pas dels anys, continua mantenint intacta la capacitat d'emocionar al públic. Si, a més, et regalen la possibilitat de veure-la en pantalla gran i amb música en directe, els sentiment encara flueixen amb més facilitat.

És el que va passar dissabte a la sala d'actes del Centre Cultural Xavier Vilanova, amb el concert que programa cada estiu la junta local de l'AECC-Catalunya contra el càncer. Es projectava El Chico i el septet "Set de cinema" hi posava la música en directe sobre una partitura original del seu director pensada especialment per a la pel·lícula.

Va assistir a l'acte la vice-presidenta de Catalunya contra el càncer a Girona, Joana Puig, que, abans de la projecció va fer un agraïment públic als voluntaris de l'associació.

11 mil euros recollits a l'Escala que, sumats a tots els que es recullen arreu del territori, permeten dur a terme un gran nombre de serveis als afectats pel càncer.

Un centenar de persones va seguir l'acte. Era el primer cop que el concert d'estiu es feia en aquest format i va tenir una molt bona acollida entre els assistents.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar