Publicitat
Publicitat

Junta local de seguretat

La junta local de seguretat constata l'augment de robatoris a l'interior de vivendes experimentat els primers mesos d'aquest any. Malgrat aquest repunt, l'Ajuntament insisteix que l'Escala és un municipi segur i agraeix la col·laboració entre tots els cossos de seguretat per a fer-ho possible.

Representants dels cossos de la Guàrdia Civil del Mar, del servei de trànsit de Mossos d'Esquadra, dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local i de Protecció Civil, s'han reunit aquesta setmana en la Junta Local de Seguretat. Ha estat la reunió habitual de cada principi de temporada estiuenca. La dada més significativa que es va comentar va ser

Junta de principi de temporada. Anàlisi de les dades de fets delictius de l'última temporada. Tot i el global positiu de les dades que es van exposar, la dada més significativa va ser la constatació de l'increment de robatoris a l'interior de domicilis que es va experimentar els primers mesos d'aquest any.

L'alcalde de l'Escala va destacar, a banda de les dades que es van comentar i analitzar, la bona predisposició de tots els cossos per coordinar-se i mantenir els índexs de delictes al municipi en uns índexs ben baixos.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar