Publicitat
Publicitat

Mulla't per l'Esclerosi al Club Nàutic

El Club Nàutic l'Escala ha mostrat la seva solidaritat amb una jornada de navegació benèfica dins la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple. S'han recollit un miler d'euros. S'ha comptat amb la col·laboració de dues empreses que han doblat les aportacions.

El Club Nàutic de l'Escala ha recaptat prop de mil euros per la campanya Mulla't per l'esclerosi d'aquest any.Una seixantena de persones han participat a la jornada de navegació benèfica per la qual el club cedia diferents tipus d'embarcació a canvi de 10 euros, que s'entregaran a la Fundació Fem, que treballa en projectes relacionats amb les persones afectades per l'esclerosi múltiple.A destacar la participació de dues empreses que doblaran la quantitat aportada pels participants.Els participants han estat famílies al complet que han volgut ser solidàries amb les persones que pateixen aquest malaltia cada vegada més comuna.

La quantitat final recollida per l'activitat i d'altres aportacions es farà pública properament i s'entregarà a la Fundació Fem.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar