Publicitat
Publicitat

Reaccions dels grups municipals a l'exhibició militar

Els grups municipals s'han manifestat sobre la dimissió del regidor Martí Guillem. El govern explica que no s'havia que es celebrés, Esquerra s'ha vist embolicada en una trifuclca amb el PDeCAT a les xarxes socials i el Partit Popular no entén tant enrenou per una activitat que es considera ben normal.

L'exhibició militar de divendres passat a l'Escala ha acabat amb la dimissió de Martí Guillem, regidor del PDeCAT a l'Escala i també propietari del càmping Illa Mateua, que la va organitzar.

des de l'equip de govern municipal es lamenta que l'exhibició no s'hagués fet saber al consistori, entenent també, que no era adequada pel moment.Esquerra Republicana va reaccionar a l'exhibició militar amb un comunicat a les xarxes socials que derivava en una sèrie de declaracions i contradeclaracions amb membre del PDeCAT.L'altre grup al consistori, el Partit Popular, no enten que l'activitat organitzada des del Càmping Illa Mateua hagi acabat com ho ha fet, tenint en compte la presència militar a l'Escala no fa masses anys enrere.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar