Publicitat
Publicitat

Sensorium nova activitat a l'entorn d'Empúries

Sensorium nova activitat amb les Ruïnes d'Empúries com a escenari principal. Un aperitiu nocturn, amb recital de llegendes, música i el maridatge de vins de la DO Empordà. Aquest any s'han programat dues sessions una el passat 8 de juliol i la propera el 7 d'agost, amb dues coincidint amb la lluna plena. 

Descobrir la història de les ruïnes d'Empúries entre la posta de sol i la sortida de la lluna plena sobre el mar, amb un maridatge de vins de la DO Empordà i tapes d'anxoves de l'Escala. Aquest és l'escenari principal de la nova activitat del MAC Empúries 'Sensorium', una jornada on la gastronomia i la història conviuen en mig de la màgia i el misteri de les ruïnes gregues i romanes. Un recorregut que finalitza amb llegendes dels vells déus acompanyades amb música d'arpa.

Aquesta any, l'aperitiu nocturn 'Sensorium' tindrà una sessió més el proper 7 d'agost coincidint amb lluna plena. Una nova oportunitat per gaudir d'aquesta jornada enmig d'un espai únic. Tots els interessats en realitzar l'aperitiu nocturn, que té un preu de 10 euros, es poden inscriure a reservesempuries@gencat.cat o trucant al  972 77 59 76. Aquesta activitat està organitzada per The sensorium collective i MAC-Empúries amb la col·laboració de la DO Empordà. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar