Publicitat
Publicitat

El ple aprova la prolongació del passeig de Riells

El ple aprova en sessió extraordinària el projecte de prolongació del passeig de Riells fins a La Clota Petita i el plec de clàusules que haurà de regular l'obra. Les obres podrien començar passat l'estiu. Al ple es van aprovar també les dues festes locals de l'any vinent.

L'obra d'ampliació del passeig, en el tram comprès entre el carrer Sibil·la de Fortià i La Clota Petita, està pressupostada en uns 771 mil euros més iva, dels quals 400 mil són aportats via subvenció per la Generalitat i la Diputació de Girona. És un dels pocs projectes inclosos dins el Pla de Foment Territorial de Turisme a nivell de Catalunya. Es tracta d'una obra plantejada amb l'objectiu de millorar la connexió per a vianants i ciclistes entre el passeig de Riells i la zona del port i el parc de Les Planasses i inclou també l pas arran de mar de la punta del Noi Esquerrà.

L'aprovació definitiva del projecte i del plec de clàusules va ser aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern (PSC i regidor no adscrit) més els d'ERC. Van votar-hi en contra els grups de PDECat i PP.

Des del  PDECat, Martí Guillem qualificava l'obra com un exemple més de política d'aparador.

Per ERC, el projecte és correcte, tot i al·legar la necessitat que es reflecteixi a les bases si l'empresa podrà disposar d'un terreny municipal per a fer la tria de runa.

I des del PP, s'insistia en la seva línia que cal estalviar i una manera de fer-ho és no fer obra pública.

Al mateix ple es va aprofitar per aprovar les festes locals de l'any vinent, 2018. Donat que Santa Màxima cau en diumenge, es va acordar establir com a festes locals de 2018 els dies de sant Pere (29 de juny) i El Carme (16 de juliol).



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar