Publicitat
Publicitat

Martí Guillem deixa l'acta de regidor

Martí Guillem deixa l'acta de regidor per l'afer de la demostració militar a Illa Mateua. Robert Bosch, portaveu del PDeCAT explica que el partit no ha forçat  la decisió de Guillem i lamenta el que considera insults d'Esquerra republicana a les xarxes socials.

Aquest matí en roda de premsa el ja exregidor del PDeCAT a L'Escala Martí Guillem ha explicat els motius de la seva renuncia com a regidor per l'afer de l'exhibició militar a Illa Mateua.Hi ha assistit molta premsa, tant catalana com de la resta de l'estat.Guillem ha volgut començar explicant la seva trajectòria, defensant la seva catalanitat i rebutjantque sigui un camaleó polític, canviant de partiti per conveniència, tal com l'acusava un mitjà digital.Diu que ha renunciat a l'acte de regidor per no fer mal al procés i al PDeCAT.Ha volgut precisar que es tracta d'una decisió personal no forçada.

Guillem considera que ha estat víctima d'un 'linchament' als mitjans de comunicació i xarxes socials,

Guillem ha dit que repetiria l'activitat en un altre format i amb menys publicitat, i que la situació política actual hi ha tingut molt a veure.Pel que fa al partit, Robert Bosch, portaveu del PDeCAT a l'Escala ha volgut aclarir que el partit a l'Escala no ha valorat mai l'activitat particular dels regidors, que ha estat Martí Guillem qui ha renunciat.Des del PDeCAT es lamenta l'activitat crítica a les xarxes socials, sobretot d'Esquerra republicana, que qualifica d'insult.

Feta de renuncia de Guillem, el proper a la llista electoral de 2015 és Albert Parés.Segons Bosch és un tema que s'ha de consensuar en una reunió interna.

A l'informatiu de demà Ràdio l'Escala i Canal 10 recolliran les reaccions, tant de l'equip de govern com de la resta de forces de l'oposició.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar