Publicitat
Publicitat

Mark Wahlberg amb pantalla gran

S'estrena la bèl·lica 'El hombre del corazón de hierro', la terrorífica 'Llega de noche', el film d'acció 'Baby Driver' o el més nou de Mark Wahlberg 'Día de Patriotas'

Una setmana més arribem a divendres i amb ell arriben les novetats cinematogràfiques. Aquesta setmana amb molta oferta i molt variada, hi trobem thrillers, drames, comèdia, fets reals i molt de terror. Una de les estrenes més atractives és 'Baby Driver' la nova pel·lícula de Edgar Wright amb un important repartiment format per Ansel Elgort, Lily James, Jamie Foxx, Jon Hamm i Kevin Spacey. 'Baby driver' té com a protagonista a un jove conductor d'una banda d'atracadors que es veu obligat a fugir després de participar en un cop fallit. 

L'actor Mark Wahlberg és el protagonista de 'Día de patriotas' el més nou del director Peter Berg, amb aquest film el director tanca una trilogia de pel·lícules amb herois anònims nord-americans com 'El único superviviente' i 'Marea Negra' totes protagonitzades per Mark Wahlberg. Ed Davis, comissari de la Policia de Boston, haurà d'investigar els esdeveniment de la Marató de Boston, l'any 2013, quan l'explosió de varies bombes va provocar un elevat nombre de víctimes. Juntament amb Wahlberg i trobem John Goodman, Kevin Bacon, J.K Simmons i Michelle Monaghan.

Aquesta setmana arriben diverses pel·lícules de temàtica terrorífica, una de les més destacades és 'Llega de Noche' amb Joel Edgerton. El film tracta sobre un pare que viu en una casa de fusta amb la seva esposa i el seu fill, i que no es frenarà davant res per a protegir la seva família d'una presència maleïda que els atemoreix des de l'exterior de casa seva. Un film que ha rebut molts elogis per la seva originalitat i que no deixa indiferent als amants del terror. 

{{ tall noche }}

Mathias i Alexia són parella des de fa anys, però ell inicia una aventura amb la Juliette, una organitzadora de bodes. Alexia descobreix una targeta de visita de la Juliette a la butxaca de Mathias, i dona per fet que la seva intenció es demanar-li matrimoni. Per aquest motiu, comença a organitzar ella mateixa la boda sense deixar temps a Mathias a desfer l'embolic.  Aquest és l'argument principal de la cinta francesa 'La wedding planner' 

També és francesa, però amb una temàtica completament diferent 'El hombre del corazón de hierro' de Cédric Jimenez que té com a context la Segona Guerra Mundial. L'any 1942 un grup xec de la resistència elabora un pla per assassinar al més despietat dels líders nazis: Reinhard Heidrych. Per això envia a dos joves soldats a Praga per a complir amb aquesta arriscada missió. Kosha Engler i Rosamund Pike formen part del repartiment.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar