Publicitat
Publicitat

Inici de la temporada de cinema al CER

Inici accidentat de la temporada de cinema d'estiu al CER. Es va haver de canviar de pel·lícula i la sessió es va fer a l'interior per por de pluja. La temporada consta de vuit pel·lícules, cada dijous fins a finals d'agost.

No va ser la pel·lícula anunciada ni es va projectar al jardí del Centre Cultural Xavier Vilanova. Ahir van coincidir els astres adversos. Un problema d'última hora va fer que la pel·lícula anunciada, "Bridget Jones BAby" fos substituïda per "El becario". I el temor que pogués caure un ruixat va fer que l'organització decidís traslladar la sessió a la sala interior. Amb tot, Mercè Rueda, estava contenta d'haver engegat la temporada, tot un clàssic de cada estiu a l'Escala.

El cinema a la fresca d'estiu és una iniciativa del CER. Per ajudar al seu finançament, cada dia s'instal·la una guardiola on els espectadors poden fer-hi donacions voluntàries. Una de les novetats d'enguany és el menú especial de cinema que prepara el nou gestor del bar.

El cinema del CER fa una programació a base de pel·lícules d'animació, comèdia o d'acció. Bàsicament amb l'objectiu de satisfer un públic familiar i amb ganes de fer passar una bona vetllada d'estiu.

La setmana vinent hi ha programada la pel·lícula "Ballerina", pel·lícula d'animació on el personatge principal, la Felicia, és una nena apassionada per la dansa que s'escapa de l'orfenat on està internada i viatja fins a París, fent-se passar per una altra persona per entrar com alumna de la Gran Opera House.

La segona quinzena de juliol es projectarà la comèdia "Manual de un tacaño",el dia 20; i "La leyenda de Tarzán", el dia 27.

El 3 d'agost, és l'únic dijous d'estiu que no hi ha programació, ja que coincideix amb la Cantada d'havaneres de La Platja. Després hi ha programades les pel·lícules "canta", el dia 10; "Dr. Strange", el 17; "Un monstruo viene a verme",e l 24; i s'acabarà el cicle el dia 31 amb "Animals fantàstics i on trobar-los".



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar