Publicitat
Publicitat

Nova web i vídeo de la badia de Roses com una de les més belles del món

Aquest matí s'ha presentat a Sant Pere Pescador, la nova web i el vídeo promocional de la badia de Roses que forma part del Club de les Badies més belles del món on L'Escala hi té un lloc destacat.

Els ajuntament de l'Escala, Roses, Castelló d'Empúries i Sant Pere Pescador han presentat el nou web i el vídeo per promocionar la Badia de Roses que forma part del Club de les Badies més belles del món des de fa 4 anys. Els quatre municipis treballen conjuntament, ja fa un temps, per desenvolupar la marc i així aprofitar la difusió econòmica i turística que ofereix aquest projecte. La feina de publicitar la marca és continua i enguany amb el llançament del nou web i el vídeo es pretén promoure les qualitats de la Badia, els seus parcs naturals, la seva història, la cultura i la gastronomia. 

Els continguts que s'han destacat tant al web com amb el vídeo són els bens culturals com els dòlmens, la civilització grega i romana d'Empúries, la Ciutadella de Roses, les viles medievals i el poble fluvial de Sant Pere Pescador. També s'ha donat rellevància a l'entorn natural on destaquen els tres parcs naturals. 

Pel que fa a la pàgina web www.badiesderoses.com s'hi poden trobar fitxes detallades de totes les platges, informació d'activitat, els ports esportius i mariners, el turisme actiu, la gastronomia i l'agenda dels quatre municipis. Tot i això per aquest any 2017 encara hi ha molta feina a fer a nivell publicitari. 

Per l'Escala formar part de les badies més belles del món significa tenir una eina de promoció econòmica i turística  molt important, ja que al treballar amb equip la difusió de la vila i el seu entorn és multiplica donant a conèixer l'Escala arreu. 

Avui la badia ofereix més de 45km de platges, 15km de cales i 50km de canals navegables. La costa presenta penya segats i petites cales d'aigües tranquil·les i transparents ideals per a les famílies i la pràctica d'esport. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar