Publicitat
Publicitat

Gonzalo Rodríguez s'impregna d'ambient mariner

Gonzalo Rodríguez, l'actual becari de primavera, és al tram final del seu projecte creatiu. Part de l'obra creada pel projecte "La llum que broda la nau" es basa en el mar i els pescadors. Ho ha volgut conèixer de primera ma.

L'actual Becari de Primavera de l'Escala, Gonzalo Rodríguez, s'ha volgut impregnar de l'ambient mariner de l'Escala amb una sortida en barca de pescadors.Ho ha fet amb el bot de l'Enric Casadevall acompanyat de l'escultor i Comissari de la Beca Internacional d'Art de l'Escala, Josep Maria Simon.Rodríguez treballa en el projecte artístic que porta per nom projecte artístic que porta per nom "La llum que broda la nau", on entre d'altres, reflecteix la feina dels pescadors, que ha volgut conèixer de primera ma.En una dia amb una mica de boira que donava misticisme a la sortida, també han visitat La Foradada.El que té Gonzalo Rodríguez té molt clar és que la sortida l'ha influenciat de cares als quadres que està enllestint per la beca.

Tot plegat es podrà veure a l'exposició final de la Beca de primavera de 2017 que s'inaugurarà el proper dissabte dia 15 a les 7 de la tarda a La Casa del Gavià.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar