Publicitat
Publicitat

El Gerent de Ports visita el Club Nàutic

El Gerent de Ports de la Generalitat ha donat el vist i plau a les passarel·les que s'han renovat al Club Nàutic de l'Escala. Amb l'actuació s'han modernitzat les insta·lacions adaptant-les als reptes mediambientals de futur i millorant l'eficiència energètica tot donant un millor servei als usuaris.

El Gerent de Ports de la Generalitat Joan Pere Gómez, i el President del Club Nàutic l'Escala Narcís Carreras, han visitat les quatre noves passarel·les de la dàrsena esportiva del Port de l'Escala.La inversió ha estat de 550mil euros i l'obra s'ha executat en cinc mesos.S'han mantingut els 262 amarradors que hi havia i s'han modernitzat els serveis, entre d'altres amb la incorporació d'il·luminació LED.A sota de l'aigua s'han  reparat els molls, reforçant l'estructura i elevant-la 15 centímetres  de cares a possibles pujades del mar pel canvi climàtic.En superfície els acabats dels quasi 800 metres de passarel·les són de fusta.Des de Ports de la Generalitat es dona molta importància al paper dels ports dins l'entorn que els envolta.

Les noves instal·lacions donen millor servei als usuaris, s'adapten a reptes mediambientals de futur i milloren l'eficiència energètica.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar