Publicitat
Publicitat

Inici activitats d'estiu

Amb l'arribada del Juliol, també s'inicien totes les activitats d'estiu organitzades des de l'ajuntament, l'ubet, el cer, el Maram o el Masle

La primera setmana de juliol també és sinònim d'inici d'activitats d'estiu, aquest és el cas del cicle de Sardanes d'Estiu, programades tots els dimecres de juliol i agost a la platja. Un total de 9 audicions amb cobles de renom com la Ciutat de Girona o la Flama de Farners, tampoc i faltarà la Principal de l'Escala. Una activitat amb molta tradició a l'Escala.

Juntament amb les sardanes i les activitats a la platja hi torbem el paquet d'activitats organitzades des de l'UBET, música, esport, diversió i tallers infantils. Un seguit d'activitats amb l'objectiu de fer gaudir el turisme i dinamitzar el comerç doncs les seves activitats es reparteixen a diferents punts del municipi. Actuacions musicals a la Riba, Zumba a Riells, Tallers a la plaça víctor català o disco mòbil a plaça univers són algunes de les seves propostes.

Els que tampoc fallen mai durant l'estiu són els membres del CER que un any més porten el cinema al carrer, cada dijous a les 22:00h. Un total de 8 projeccions on es combina el cinema d'acció, l'infantil, la comèdia i algun drama. Seguint la línia d'anys anteriors el CER, aposta pel cinema en català per això 3 de les vuit pel·lícules arribaran amb la versió catalana. Aquest estiu, pel·lícules com Ballerina, La leyanda de Tarzán o Un monstruo viena a verme es projectaran amb pantalla gran al pati del CER.

El casal del jubilat també programa un any més les nits temàtiques al casal, precisament aquest divendres hi ha la primera sessió amb el concert a les 9 del vespre de Met-Der-Band. Un concert amb entrada lliure per fer un tastet de què seran les nits del divendres al casal. I per aquells que busquen rutes o activitats amb família hi ha diverses opcions com les proposades des del MASLE, un total de 9 rutes - tallers culturals, turístics i de patrimoni. Visites guiades per descobrir tots i cada un dels racons de l'Escala.

Precisament ahir a la tarda, el centre d'interpretació del peix el MARAM, organitzava una presentació d'activitats d'estiu. Enguany l'empresa educaArt, serveis educatius i culturals han programat un seguit d'activitats seguint una línia semblant a l'any passat però incorporant certes novetats per aquest estiu 2017.

Dins el paquet infantil i trobem la visita teatralitzada per nens de 4 a 7 anys 'Calma el mar, Neptú' o el taller de cuina familiar ' Family - Teca' dins les gastronòmiques i trobem 'de la barca a la taula' amb Biel Gavaldà una experiència culinària de principi a fi. O 'Entre anxoves i vins' on es combinen les anxoves de l'escala amb vins del celler la vinyeta. Pel que fa a les visites guiades la novetat d'enguany és 'Tela Marinera' una visita molt salada amb sorpreses molt agradables. Totes les activitats teatralitzades seran amb català, les altres es poden combinar diversos idiomes. El 13 de juliol hi haurà una sessió de la barca a la taula amb anglès una novetat d'aquest estiu.

Per tots les activitats del maram cal reserva prèvia, per això s'ha de trucar al  972 7716 66, enviar un correu a info@maram.cat o directament des del portal de turisme vistilescala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar