Publicitat
Publicitat

Setena trobada de plaques de cava

L'Escala acull la setena trobada de plaques de cava i col·leccionisme, enguany amb un bon nombre de visitants i amb la placa commemorativa a la secció d'arts marcials del CER.

Un bon nombre de col·leccionistes van participar a la setena edició de la trobada de plaques de cava de l'Escala. Des de primera hora del matí, diversos col·leccionistes van apropar les seves col·leccions al centre esportiu i recreatiu de l'Escala a l'espera de l'arribada dels primeres participants. Com cada any, s'ha fet una placa commemorativa dedicada a una de les seccions del CER, en aquesta edició s'ha escollit la d'arts marcials.

A banda dels expositors, a l’espai central de la sala es van habilitar diverses taules destinades a l’intercanvi entre aficionats, majoritàriament de plaques de cava. De fet, aquest és l’element més característic d’aquest tipus de trobades, ja que permet als amants del col•leccionisme entrar en contacte i intercanviar aquelles peces que tenen repetides o bé que no els interessen per a la seva col•lecció. Les novetats i aquelles peces que els falta per completar una col·lecció són les plaques més buscades.

El perfil d’aquest col•lectiu és molt variat, des de persones que ressegueixen, gairebé cada cap de setmana, les trobades de col•leccionistes d’arreu de Catalunya fins a les que només participen a la de l'Escala i els pobles veïns. Enguany la trobada a comptat amb molt bona participació, tot i el nombre de trobades organitzades per la mateixa data. 

A banda de l’intercanvi, hi ha la possibilitat de comprar les xapes a algun dels expositors, algunes de les quals amb preus que superen els 300 euros. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar