Publicitat
Publicitat

Fulletó conjunt dels festivals d'estiu

Els cinc festivals musicals d'estiu de l'Escala presenten un fulletó amb el conjunt de les seves programacions. Una trentena de concerts dels estils més diversos entre Portalblau, Gastromusical, concerts clàssics, concerts al Fòrum romà i Jazz al Port.

L'àgora grega, el fòrum romà, la mar d'en manassa, l'església de sant martí, l'Alfolí de la sal, el port de La Clota o el restaurant El Molí són alguns dels indrets més emblemàtics del municipi que aquest estiu s'ompliran de música. Seran una trentena de concerts repartits entre els cinc festivals d'estiu que es fan a l'Escala i que avui han presentat el fulletó conjunt amb el qual es visualitza la diversitat i riquesa de les seves programacions.

La iniciativa d'editar un fulletó conjunt és el segon any que es duu a terme. Per a la regidora de turisme, Marta Rodeja, aquesta és una iniciativa que cal agrair als responsables de cada festival.

Dels festivals que inclou el fulletó, el Portalblau, amb concerts a l'Alfolí, a l'àgora grega d'Empúries i a la Mar d'en Manassa ja ha exhaurit les entrades de tres concerts.

A Empúries, el MAC i TemProduccions han programat tres nits al Fòrum. Serà el cap de setmana de l'11 al 13 d'agost, amb noms com Els amics de les ARts, Blaumut o Leiva.

A l'altre extrem del municipi, al port de la Clota, l'estiu es clou amb el Jazz al Port, del 8 al 10 de setembre. Noms com Désiree Diouf o el trio de Giulia Valle seran peces destacades d'aquesta edició.

L'estiu musical de l'Escala es completa encara amb les programacions del festival GAstromusical, que promou el restaurant El Molí de l'Escala, del 13 al 22 de juliol; i els concerts Clàssics, amb vuit concerts entre juliol i agost, promoguts per l'Associació Cultural Pau Casals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar