Publicitat
Publicitat

Gru 3 a la gran pantalla

La tercera part de Gru, mi villano favorito arriba aquest cap de setmana a la gran pantalla, també ho fan 'Colossal' o ' Un don excepcional'

Amb l'arribada del juliol i les vacances, el cinema no s'atura però incorpora més pel·lícules de temàtica infantil. Aquesta setmana en tenim un gran exemple amb el film més destacat de la setmana. Arriba 'Gru 3', la tercera part de 'Gru, mi villano favorito' aquesta vegada, el super dolent convertit en super agent descobreix que té un germà en Dru, que viu en una granja, és igual que ell però té cabell llarg i vesteix completament de blanc.

L'espanyol Nacho Vigalondo continua amb la seva carrera americana i arriba aquesta setmana amb 'Colossal', un film amb un repartiment de luxe amb Anne Hathaway, Jason Sudeikis i Dan Steve. 'Colossal' és un experiment, una comèdia generacional que es transforma en cinema fantàstic i que alhora esdevé una faula sobre el creixement emocional. Anne Hathaway interpreta una noia perduda que retorna al seu poble per refer-se i allà es retroba amb el seu passat, amb totes les conseqüències: un passat fet d'amors truncats i somnis perduts, que ara torna d'una manera 'sinistra', a partir d'uns estranys esdeveniments que, encara que es desenvolupin a Seül en forma d'agosarada trama de ciència-ficció, tenen molt a veure amb els protagonistes, amb la seva impossibilitat d'accedir a la maduresa.

Fa uns anys, la pel·lícula '500 días juntos' demostrava que es podia fer una comèdia romàntica sense caure en gaire tòpics. El seu director era Marc Webb que amb 'Un don excepcional' ens demostra que es pot explicar una història sobre una nena superdotada sense que es converteixi en un producte edulcorat. La cinta explica la relació entre un oncle i la seva neboda superdotada, de qui es fa càrrec quan la seva germana mor. Per acabar de complicar els fets els avis de la nena iniciaran una lluita per aconseguir la custòdia de la menor. Dins el repartiment hi trobem ni més ni menys que el Capità Amèrica, Chris Evans qui deixa l'escut per afrontar un paper més dramàtic l'acompanyarà la no menys coneguda Octavai Spencer.

Acabarem el repàs amb 'Despido procedente' amb Imanol Arias i Dario Grandinetti , la pel·lícula és una comèdia sobre la corrupció en les grans empreses multinacionals dirigida pel jove realitzador argentí Lucas Figueroa. Un executiu d'una gran empresa s'enfronta a una de les setmanes més dures de la seva vida professional. Els seus plans canvien de cop quan un curiós personatge entra a la seva vida convertint la setmana en un infern.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar