Publicitat
Publicitat

Festa Patronal de la Policia Local

La Policia Local celebra la Festa Patronal amb un acte a la Sala Polivalent. Enguany s'ha volgut convidar als familiars dels agents. Hi ha hagut representació dels cossos policials presentas a l'Escala i s'ha reconegut els agents que han participat d'accions destacades.

Un any més, coincidint amb Sant Pere, la Policia Local de l'Escala ha celebrat la seva Festa Patronal, aquesta vegada a la Sala Polivalent, i és que amés dels convidats habituals,  han acompanyat als agents les seves famílies i es necessitava més espai.La plantada dels agents per saludar les autoritats locals encapçalades per l'alcalde Víctor Puga ha donat el tret de sortida a l'acte.

No han faltat a la celebració els cossos que col·laboren en la seguretat a l'Escala, com els Mossos d'esquadra, la Guàrdia Civil del Mar, la Policia Nacional, l'exèrcit de l'Aire amb seu al Paní o Protecció Civil.A la part més protocolària el Cap de la Policia Local parlava del caràcter familiar que s'ha volgut donar a l'acte.Durant l'acte es fa també un reconeixement a serveis destacats, amb felicitacions pels agents dels diferents cossos que hi han participat.El regidor de Governació destacava la feina feta.També s'ha comptat amb la presència dels agents de reforç d'estiu, quan a l'Escala hi ha un increment important de població pel turisme.

Des del consistori l'alcalde Víctor Puga parlava de compromisos, d'una banda de l'ajuntament cap als agents i de l'altra dels agents amb els ciiutadans.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar