Publicitat
Publicitat

Matriculacions a l'Escola de Música El Gavià

La setmana vinent s’obren les matriculacions a l’Escola Municipal de Música El Gavià. Tots els alumnes que vulguin estudiar música el curs vinent cal que formalitzin aquest tràmit durant la primera quinzena de juliol.

Acabat el curs escolar 2016-17, sobre la taula de cada centre educatiu hi ha ja els papers per a encarrilar el curs vinent. És el cas de l'escola municipal de música El Gavià, on dilluns vinent engega el procés de matriculació dels alumnes. Aquest tràmit es pot formalitzar fins el 14 de juliol, al matí de dilluns a divendres de nou a dues o les tardes de dimarts i dijous, de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit, però amb flexibilitat per aquells qui no puguin inscriure's en aquests horaris.

No es preveuen massa alteració del número de matriculats respecte el curs passat. Hi ha places per a tots els grups, des dels més petits fins als més grans, amb una gran diversitat de programes adaptats a cada necessitat. Pel que fa a instruments, al Gavià es pot estudiar piano, violí, percussió, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, flauta travessera, trompeta i saxofon.

El curs vinent 2017-18 hi haurà dues sortides especials. Una, a la trobada europea d'escoles de música, que es farà a Holanda. L'altra, el vint-i-cinquè aniversari de l'ACEM - Associació Catalana d'Escoles de Música, amb trobades sectorials i un gran concert multitudinari de fi de curs.

Les matrícules, recordem, seran obertes de dilluns vinent, 3 de juliol, fins el divendres 14 de juliol.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar