Publicitat
Publicitat

Wonder Woman a la gran pantalla

Arriba una de les estrenes més esperades i promocionades de l'any, arriba Gal Gadot convertida amb la superheroïna 'Wonder Woman'. Amb menys publicitat però amb un gran repartiment també trobem 'La casa de la esperanza'

A  les portes d'un nou cap de setmana la cartellera bull amb l'arribada d'una de les grans estrenes de l'any 'Wonder Woman' una de les pel·lícules més populars del moment que ja compte amb més de 600 milions recaptats, s'ha convertit el millor èxit de Warner i tambe ha premiat a la seva directora Patty Jenkins doncs és la millor estrena de la història a càrrec d'una dona. El debut en solitari de Wonder Woman, recordem que ja vam veure a la superheroïna a 'Batman v Superman', esta protagonitzada per l'actiu Gal Gadot, Chris Pine i Elena Anaya. El film que acull molt bones crítiques per respectar el còmic i també per aportar un to més divertit que les anteriors versions cinematogràfiques del món de DC Comics. Davant aquests bons resultats, queda confirmada com a mínim una segona entrega de les aventures de la dona meravella que comptaria amb el mateix repartiment i fins i tot la mateixa directora. 

El film de Patty Jenkins se centrarà en els orígens de Diana Prince, princesa de les Amazones, entrenada per ser una guerrera invencible. Criada en una illa paradisíaca anomenada Themiscyra , Diana desconeix què hi ha més enllà fins que un dia, un americà acaba a les costes de l’illa per accident. El pilot Steve Trevor  li parla dels horrors de la guerra que està vivint el món, la Primera Guerra Mundial i ella decideix abandonar la protecció de l’illa per intentar acabar amb l’amenaça de la guerra. Durant els diferents combats, Diana descobrirà fins on arriben els seus poders i quin és el seu veritable destí.

Els films basats en la II guerra mundial i l'holocaust Nazi sempre tenen cabuda dins el setè art, una mostra la tenim aquesta cap de setmana amb l'estrena de 'La casa de la esperanza'. Adaptació de la novel·la de Diane Ackerman, protagonitzada per Jessica Chastain i Daniel Brühl.  L'acció se situa el setembre de 1939. El director del zoo de Varsòvia lluitarà per ajudar a salvar a centenars d'animals després de la invasió de les topes alemanyes.El matrimoni Zabinski va passar a la historia per arriscar les seves vides per salvar els animals i als centenars de jueus que s'amaguen a les instal·lacions del zoo.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar