Publicitat
Publicitat

El programa Divendres de TV3 s’acomiada a l'Escala

L'Escala ha estat el poble escollit per acomiadar el programa Divendres de Tv3 després de vuit temporades a la graella. La direcció de TV3 prescindirà del programa de tardes per fer la programació més competitiva a partir del Setembre. 

El programa Divendres de Tv3 ha escollit l'Escala per acomiadar-se de les seves vuit temporades a la graella. L’equip mòbil encapçalat per Espartac Peran  s'ha instal·lat a la vila durant tres dies, oferint connexions en directe, des d'Empúries el dilluns i la Riba el dimarts i el dimecres. Amb aquests exteriors, el programa  finalitza les seves connexions en directe i posa punt i final a vuit temporades en pantalla. El magazín de tardes va estrenar-se el setembre de 2009, conduit primer per Xavi Coral i Espartac Peran. L'any 2015 Coral va cedir el seu lloc a Helena Garcia Melero. 

El magazín visita cada setmana un municipi català diferent per conèixer els secrets i les particularitats del territori. En la seva estada a la vila i dins l'ambient de nostalgia que respirar l'equip tècnic, col·laboradors i presentados no han faltat les seccions fixes del programa, com les Paraules en Ruta, on Màrius Serra destaca paraules típiques de l'Escala, o l’apartat sobre nutrició, gastronomia i productes de proximitat.

A banda de les seccions fixes, ‘Divendres’ s’ha endinsat en les particularitats del municipi els origines, l'arribada dels grecs, elaboració de les anxoves de l'Escala, la construcció de l'Alfolí.

Dilluns l'equip va gaudir i va mostrà a l'audiència els encants del jaciment arqueològic d'Empúries, el dimarts els protagonistes van ser els nens del poble, l'escola de música el gavià, els saladors d'anxoves i els cuiners. L'últim dia, l'espai escollit van ser les roques de la Riba un entorn natural on Espartac Peran junt amb els col·laboradors habituals va acomiadar-se de l'audiència donant les gràcies a tots els que han fet possible aquest projecte. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar