Publicitat
Publicitat

Desfilada de moda de la UBET

Deu comerços de moda i complements de l'EScala participen a la primera desfilada que organitza la UBET. Tindrà lloc dissabte a la nit a La Riba.

El sector de la moda i els seus complements és un dels referents dins el comerç local ecalenc. I amb la voluntat de potenciar-lo i dinamitzar la resta de sectors, la UBET ha programat per aquest dissabte el que s'ha batejat amb el nom de "Fashion show". Serà una desfilada de moda, en un espai emblemàtic com La Riba i amb la participació de deu botigues de moda locals.

Els models que es veuran dissabte seran de les botigues de Casual Shop Vilabrú, Desigual, Uschi Creations, Òptica l'Escala, Boutique Vilabrú, Tortuga Blava, Fiona, Aprile, Calçats Susi i El Centre. A més, vinculat amb la desfilada, s'ha obert un concurs consistent en el sorteig de més d'una desena de regals entre aquells clients que comprin en els comerços citats entre avui i dissabte. El premi principal seran tres tiquets per valor màxim de 100 euros.

L'agrupació del comerç local escalenc s'ha près amb molta il·lusió aquesat iniciativa i vol compartir-la amb tota la població.

"Fashion Show" es farà dissabte a La Riba. L'hora programada d'inici de la desfilada és les deu de la nit.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar