Publicitat
Publicitat

Les primeres Jornades Gastronòmiques de la Sèpia superen totes les expectatives

Les primeres Jornades Gastronòmiques de la Sèpia superen totes les expectatives i es tanquen amb 657 menús servits. Aquesta iniciativa s'emmarca en un projecte més global, en què la Sèpia és el centre d'una estratègia de promoció econòmica que permeti crear la marca Sèpia de l'Escala.

De l'1 al 15 de juny 16 restaurants de l'Escala han elaborat menús especials en el marc de les primeres Jornades Gastronòmiques de la Sèpia de l'Escala. La resposta del públic ha estat tan favorable, que alguns establiments han decidit allargar els plats uns dies més. El resultat ha estat que s'han servit 657 menús, una xifra que supera de llarg les expectatives que s'havien marcat l'Ajuntament i els restaurants.

Les primeres Jornades de la Sèpia de l'Escala neixen com a resultat del Projecte Sèpia i tenen com a objectiu fomentar la pesca sostenible i respectuosa amb el medi ambient, a la vegada que s'aposta per un producte quilòmetre zero. A llarg termini, l'objectiu és crear una marca pròpia de la Sèpia de l'Escala, de la mateixa manera que ja existeix l'Anxova de l'Escala.

Precisament, ahir el Projecte Sèpia va col·locar les incubadores d'ous de sèpia i calamar a sota l'aigua, per iniciar un nou cicle de reproducció.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar