Publicitat
Publicitat

Graduació dels alumnes de batxillerat

L'Institut el Pedró acomiada els alumnes que han cursat segon de batxillerat al centre. La majoria d'ells fan ara el pas al món universitari. L'emoció d'alumnes, pares i professors es fa ben palesa en la cerimònia.

La cerimònia de graduació dels alumnes de segon de batxillerat és una mena de cirereta final per als alumnes que han estat sis cursos a l'institut el pedró. Vestits de vint-i-un botons, els alumnes celebren el final de l'etapa formativa de secundària. Pares i professors els acompanyen en una cerimònia sempre emotiva.

La promoció 2016-2017 no ha estat una promoció ni millor ni pitjor que les d'anys anteriors. En Marc Aguilar, un dels seus tutors, va ser políticament molt correcte a l'hora de destacar que cada promoció té coses bones i coses dolentes.

L'acte va tenir un format convencional, amb parlaments de tutors, direcció del centre, alcalde, alumnes, projecció d'un vídeo i lliurament de bandes i birret. En la cara de més d'un s'hi reflectia l'emoció d'un final d'etapa. I és que les vivències viscudes en els últims sis anys han estat moltes.

Pel que fa al futur, hi ha qui ho té més clar que altres. La Valentina, abans que res, ha d'aprovar la selectivitat; l'Aina vol estudiar teatre; i l'Elsa, alguna carrera relacionada amb la mainada.

L'alcalde, Víctor Puga i la regidora d'educació, van seguir de ben aprop la cerimònia.

Mariona Muñoz va aprofitar per recordar que s'està treballant perquè al setembre del 2018 pugui obrir-se un cicle formatiu de grau mitjà vinculat al sector de l'hosteleria.

Acabada la cerimònia, tots els alumnes graduats van anar a celebrar-ho amb un sopar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar