Publicitat
Publicitat

Les obres del carrer Barcelona estaran a finals de juny

Les obres del carrer Barcelona ja estan a la recta final i l'Ajuntament de l'Escala ja treballa en els projectes que executarà posteriorment, com la urbanització de la zona dels Emperadors o la del Riuet. Ara bé, al programa Línia directa de Canal 10 Empordà, l'alcalde, Víctor Puga, adverteix que es tracta d'obres de gran envergadura que cal anar executant paulatinament.

Les obres del carrer Barcelona i adjacents segueixen el calendari i previst i estaran acabades a finals d'aquest mes. Aquests dies ja s'estan ultimant les tasques d'asfaltatge, tal i com va explicar aquesta setmana l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, al programa Línia directa de Canal 10 Empordà.

A més dels projectes del carrer Barcelona i del carrer Sàlvia, que a l'últim ple es va aprovar definitivament, l'Ajuntament de l'Escala ja treballa en les pròximes obres de millora i urbanització. En concret, Víctor Puga assenyala 4 sectors de l'Escala en els que cal actuar-hi de manera urgent.

Al programa Línia directa també es va parlar de l'institut El Pedró. Després que Ensenyament retirés el cicle formatiu d'administratiu per falta de demanda, l'Ajuntament i el centre estan negociant amb la Generalitat la creació de dos cicles nous que formin part del pla de formació dual. Un seria sobre serveis i restauració, ja que a l'Escala hi ha demanda de professionals.

 

L'objectiu és que aquests dos cicles nous es puguin oferir de cara al curs escolar 2018-2019.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar