Publicitat
Publicitat

L'ADET a la SEtmana de la Costa Brava de Madrid

L'ADET ha presentat els atractius turístics de l'Escala a les jornades professionals de la Setmana de la Costa Brava, a Madrid.  L'agència escalenca prioritza aquest tipus d'accions promocionals per incidir directament en agències de viatges i tour operadors més que no en grans fires dirigides al públic generalista.

La Setmana de la Costa Brava,a Madrid, han estat cinc jornades amb presentacions de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona. Van ser unes jornades professionals amb participació de 265 agents dels sectors dels viatges, turisme de negocis, Premium i enogastronomia. Un sector molt interessant per al nostre territori, en la mesura que la comunitat autònomoa de Madrid és el primer mercat emissor estatal de turisme a CAtalunya, amb més de 925 mil visitants l'any passat.

Des de l'Escala, l'ADET va poder exposar-hi els atractius de turisme actiu, esportiu, cultural i patrimonial del municipi. De tornada de les jornades se n'ha fet un balanç molt positiu.

Participar en accions com aquestes jornades professionals signifiquen un canvi de rumb respecte les accions que es feien fins fa pocs anys, buscant impactes més directes i eficients.

No ha de ser un cas aïllat. Es compta anar fent accions d'aquest tipus de forma periòdica.

De fet, actuacions com la d'aquests dies a Madrid neixen de l’interès de les entitats i empresaris del sector turístic gironí per seguir captant públic procedent d’aquesta zona.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar