Publicitat
Publicitat

Clausura de temporada del cicle Biblioteques amb DO

La companyia Mentidera teatre posa punt i final al cicle Biblioteques amb DO amb l'espectacle Llibràlegs 3. Va consistir amb la interpretació de quatre textos originals de quatre dramaturgs diferents.

La biblioteca de l'EScala ha viscut el cap de setmana passat la clausura del cicle d'espectacles Biblioteques amb DO. Divendres amb la lectura de textos clàssics acompanyats de tastet de vins; i dissabte amb l'espectacle "Llibràlegs 3" a càrrec de la companyia Mentidera Teatre. Llibràlegs és una proposta nascuda en el marc del festival Temporada Alta de Girona de la mà del director i dramaturg Jordi Prat i Coll, que la va liderar durant dues temporades. A la tercera, seguint les mateixes premises, ha estat conduïda per les actrius Cristina Cervià i Meritxell Yanes, de la companyia mentidera teatre.

Els quatre dramaturgs que han participat al "llibràlegs 3" han estat Joan Yago, Marília Samper, Cristina Clemente i Pere Riera. En tots els textos, d'un màxim de deu minuts, enguany les protagonistes en són sobretot, les bibliotecàries.

La direcció de l'espectacle ha estat a càrrec de Marília Samper, precisament autora d'un dels textos. La producció ha anat a càrec de Mentidera TEatre i Festival Temporada Alta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar