Publicitat
Publicitat

Cap de setmana d'homenatge a Víctor Mora

L'Escala homenatja la figura del guionista i escriptor Víctor Mora, en la setmana que hauria complert 86 anys. Demà, exposició de dibuixos inèdits de l'autor i diumenge, primera jornada d'estudi de la seva obra.

La Fundació Víctor Mora, amb seu a l'Escala des que es va crear, l'any 2005, impulsa aquest cap de setmana tot un seguit d'actes d'homenatge a la figura de l'escriptor conegut sobretot per la seva vessant de guionista del Capitán Trueno. Els actes s'han programat aquest cap de setmana perquè coincideix amb la data en què Víctor Mora hauria fet 86 anys.

El diumenge al matí, a la mateixa sala on s'exposen aquests dibuixos originals i inèdits, es farà l'acte solemne d'homenatge, consistent en una taula rodona amb el lema "Qui era, què feia, què ens ha deixat Víctor Mora" i tot seguit, presentació del llibre "Víctor Mora, l'aventura d'escriure" de Joaquim Noguero.

La taula rodona i la presentació del llibre constitueixen la Primera Jornada d'estudi de l'obra de Víctor Mora. Des de la fundació s'ha tingut cura de precisar que és la "primera" jornada, tot indicant la voluntat que aquest acte tingui continuïtat.

L'exposició de dibuixos inèdits s'estrena demà a les vuit del vespre. La jornada del diumenge al matí engegarà a dos quarts d'onze.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar