Publicitat
Publicitat

Dilluns que ve comença l'última fase dels pressupostos participatius de l'Escala

El 12 de juny comença el període per votar els projectes dels pressupostos participatius de l'Escala. Aquesta és l'última fase del procés i d'aquí en sortiran les inversions finals, les que es pagaran amb els 400.000 euros reservats. La votació es podrà fer via web o presencial fins el 2 de juliol.

Dilluns que ve, dia 12 de juny, comença l'última fase dels pressupostos participatius de l'Escala: es podran votar els 19 projectes seleccionats al taller popular del març passat. La votació es podrà fer per internet a participacio.lescala.cat o presencialment dipositant una butlleta a l'OAC, la biblioteca o l'oficina de turisme de la plaça de les Escoles. Hi ha temps fins al 2 de juliol i d'aquesta última fase en sortiran les inversions definitives que es pagaran amb els 400.000 euros reservats. Cada persona podrà triar entre 1 i 6 de les 19 propostes finalistes. Les 4 propostes més votades s'executaran segur, i després s'aniran fent la resta d'obres per ordre de votació fins a arribar als 400.000 euros.

El procés dels pressupostos participatius de l'Ajuntament de l'Escala va iniciar-se el novembre passat. Ha consistit en la presentació de propostes per part de la ciutadania, l'estudi tècnic de cada inversió i el taller popular per a prioritzar les obres. Ara, amb aquesta votació es tanca el procés.

Per a poder participar en aquesta votació cal ser major de 16 anys i estar empadronat a l'Escala. El sistema requereix el número de DNI i la data de naixement. Totes les persones amb dret a vot només podran participar una sola vegada. En cas de duplicitat, es prioritzarà el vot fet per internet.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar