Publicitat
Publicitat

Nova senyalització informativa

L'Escala col·loca nova senyalització informativa als principals punts d'interès del municipi. Divendres va començar la seva instal·lació en els principals punts d'interès patrimonial i paisatgístic. En una primera fase s'identificaran una desena d'espais i l'any vinent es preveu col·locar una desena de senyals més.

El primer cartell de la nova senyalització informativa ha estat un genèric amb informació dels diferents punts d'interès, situat a la sortida de l'aparcament de l'avinguda Francesc Macià. Altres cartells previstos en aquesta primera fase són al Museu de l'Anxova i de la Sal, la font i el safareig públics, la torre del Pedró, les barraques de pescadors de la Creu, l'Alfolí de la Sal, la casa de pescador de can Cinto Xuà o l'església.  L'objectiu municipal és unificar el tipus de senyalització a l'Escala i destacar punts que fins a dia d'avui no disposaven d'informació turística.

Més endavant, durant la segona fase prevista per l'any 2018 se'n col·locaran a la Punta, la casa dela Punxa, el Clos del Pastor, la casa natal de Víctor Català, el pou de la plaça Avi Xaxu, el MAC-Empúries, Sant Martí d'Empúries, Cinc Claus, els Masos de les Corts, Vilanera i els Recs, Can Maranges, el cementiri mariner o la torre de Montgó. La nova senyalització està escrita en quatre idiomes català, castellà, francès i anglès i inclou tant text com imatges, també s'aposta per les noves tecnologies per això els cartells están acompanyats d'un codi QR que enllaça amb altres continguts en xarxa.

Per aquesta nova cartelleria s'ha escollit el color blau com a color coorporatiu, seguint la línia del color mariner, el color dels punts d'informació i turisim, així com el tó blau de les noves plaques amb els noms dels carrers. Una manera d'unificar tots els elements informatius de la vila i seguir un estil . També s'editarà un tríptic en quatre idiomes que recollirà tots aquests punts d'interès cultural i paisatgístic, amb l'objectiu de facilitar als visitants la informació referent a on trobar-los.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar