Publicitat
Publicitat

Èxit de la desena edició de la fira Arrels del vi

Aquest any la fira Arrels del vi, celebrada aquest cap de setmana, s'havia traslladat de la plaça de l'església de Sant Martí d'Empúries a primera línia de mar. S'ha vist que el canvi d'espai ha estat un encert, ja que ha incrementat notablement l'assistència de públic. Només el dissabte ja s'havien servit tantes copes com en tot el cap de setmana del 2016.

El canvi d'ubicació de la fira Arrels del vi, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Martí d'Empúries, i que després de deu anys s'ha traslladat de la plaça major al Parc Creuet, arran de mar, ha estat tot un encert. I és que la fira ha tingut més públic que mai. Només el dissabte, s'havien servit tantes copes com en tot el cap de setmana del 2016.

Arrels del Vi és la fira professional de vins de la DO Empordà de gama alta, dirigida al consumidor final i als professionals dels sectors vitivinícola i gastronòmic. I que està oberta a tothom. Enguany ha comptat amb la participació de 24 cellers empordanesos i 1 celler convidat del Roselló. La valoració que fan els participants també és molt bona. De fet, el canvi d'ubicació s'ha fet a petició dels cellers.

Arrels del Vi suposa una oportunitat única de tastar en un sol espai els millors vins de la DO Empordà i de comprar a preu de celler veritables joies de la vinicultura empordanesa. Després d'una dècada de fira, Arrels del vi està plenament consolidada. Però Abernethy no es conforma i diu que encara hi ha coses que es poden millorar.

 

L'entrada costava 20 euros i incloïa degustació de vins, una copa Riedel, visita guiada a les Ruïnes d’Empúries i tast de “Mulsum”. A més, els petits podien participar al taller infantil per fer un pot d'Anxoves de l'Escala en el marc de l'Arrels kids. Per celebrar els deu anys de fira, s'han programat deu activitats prèvies.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar