Publicitat
Publicitat

Primer concert final de curs EMM El Gavià

L'escola municipal de música el Gavià va celebrar dissabte passat el primer concert de final de curs de la temporada. Una cantata amb els més petits de l'escola, un tastet del quartet vocal, la coral jove i el combo Pa amb tomata van ser els primers protagonistes. Durant el mes de juny s'han programat més concerts amb els alumnes que no van actuar dissabte. 

El final de curs també va arribant per l'Escola Municipal de Música el Gavià de l'Escala, per això ja s'han programat un seguit de concerts de finals de curs on els alumnes mostren al públic la feina feta durant l'any acadèmic. Al contrari que altres any on només s'organitzava un concert final de curs, ja fa un temps que s'aposta per concerts de format reduïts per donar protagonisme a un grup concret d'alumnes. Els primers en pujar a l'escenari han estat els més petits de l'escola, els alumnes de 3, 4 i 5 anys juntament amb la coral preliminar I i preliminar II, ells van ser els encarregats de la cantata 'Les quatre estacions' una idea original de Carme Mallol.

La cantata va ser acompanyada d'un conte llegit per les components del quartet vocal. També hi van participar les corals de preliminar i la Joana, alumna de l'escola, que guiava a l'espectador i ajudava als més petits per comprendre la història.

De cares el juny l'escola ha programat diversos concerts i algun intercanvi amb escoles de Tarragona.

Pel que fa la segona part del concert de dissabte, actuaven el quartet vocal, que va oferir un tastet del que d'aquí uns dies faran a Tarragona. Les cançons escollides van ser When i was your man de Bruno Mars i Titanium de David Guetta. 

Seguia la Coral Jove el Gavià, que van oferir un total de quatre temes, entre ells Vestida de nit, de Sílvia Pérez Cruz.

{{ tall -- coral }}

Tancava la tarda el combo Pa amb tomata, que actuava conjuntament amb el quartet vocal oferint una molt bona actuació de l'emblemàtica cançó del grup The Police.

Per acabar amb la coral jove i un dels temes més destacats d'aquest passat estiu: Happy de Pharrell Williams.

{{ tall - pa tomate happy }}



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar