Publicitat
Publicitat

L'Aquarium de Barcelona col·labora amb el Projecte Sèpia

Des de l'abril de l'any passat que l'Aquàrium de Barcelona col·labora amb el Projecte Sèpia de l'Escala, per donar suport a aquest programa que busca facilitar la reproducció d’aquest animal. Això vol dir que a més de la instal·lació del tanc específic per a la reproducció de les sèpies, també passa un vídeo explicatiu del projecte escalenc i col·loca una de les incubadores que es fan servir dins de l’aquari perquè el visitant pugui veure com funcionen.

Amb l’arribada de la primavera, L’Aquàrium de Barcelona comença a preparar un dels seus aquaris més vistosos per a la reproducció de les sèpies. Durant aquesta estació, les sèpies inicien el seu període reproductiu i, per aquest motiu, L’Aquàrium disposa d’un tanc de 340 graus de visió que permet als visitants observar un procés tan romàntic com fascinant. És un tanc adaptat fidelment a l’ecosistema del cefalòpode que permet gaudir del procediment de forma molt propera a la realitat. Des de l'any passat, però, l'experiència va més enllà, ja que L'Aquàrium participa en el Projecte sèpia de l'Escala. Una col·laboració que s’emmarca en els diferents projectes de conservació que té el centre marí, ja que es preocupa tant de l'oci com de la divulgació i l’educació.

L’objectiu del Projecte Sèpia és combinar la preservació del patrimoni natural, la dinamització de l’economia local i la divulgació dels valors naturals cap a la població. 

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya considera que L’Aquàrium de Barcelona és un equipament de referència per a la divulgació de temes marins i amb la participació en aquest projecte es millorarà l’ecosistema actual.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar