Publicitat
Publicitat

El Projecte Sèpia presenta la segona fase del programa

Després de fer la presentació als mitjans de comunicació, ahir es va explicar la segona fase del Projecte Sèpia a la ciutadania en una conferència a la sala d'actes municipal. La principal novetat és que gràcies a les aportacions econòmiques d'empreses públiques i privades s'han pogut construir més incubadores. I de les 2 que hi havia l'any 2016 s'ha passat a 12. 

Després de l'èxit de la primera fase del programa, el Projecte Sèpia n'ha endegat una segona. Fa uns dies es va presentar en roda de premsa, però ahir al vespre els responsables del projecte van voler explicar-lo a la ciutadania, en una conferència a la sala d'actes de l'Ajuntament de l'Escala. El programa continua amb la mateixa filosofia: ajudar als calamars i les sèpies a reproduir-se i facilitar la conservació dels seus ous per tal de repoblar la costa escalenca d'aquestes espècies. Però ha incorporat alguna novetat, com la instal·lació de més incubadores: de les 2 que hi havia l'any 2016 s'ha passat a 12. De fet, ja fa uns dies que va començar la segona fase, i de moment els resultats ja són iguals que en tot l'any passat.

El Projecte Sèpia és una realitat gràcies a la implicació econòmica d'institucions i d'empreses privades, com és el cas de l'Ajuntament de l'Escala.

Precisament, una de les activitats que ha nascut arran del Projecte Sèpia són les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia. Fins al 15 de juny 16 restaurants de l'Escala ofereixen menús especials.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar