Publicitat
Publicitat

Les novetats a la pantalla gran

La comèdia 'Mil coses que faria per tu' arriba aquest divendres als cinemes, també ho fan 'La promesa' de Terry Geroge, 'Marie Curie' o el més nou de Richard Gere. 

Una setmana més arribem a divendres i amb ell arriben les novetats cinematogràfiques, el primer cap de setmana de Juny comença amb molta tranquil·litat a la cartellera. Poques són les distribuïdores que volen competir amb els blockbusters que dominen els rànquings com 'Piratas del Caribe' o 'Guardianes de la Galaxia'.Tot i això sempre hi ha títols que destaquen per sobre dels altres, un d'ells és 'La promesa' dirigida per Terry George autor del film ' Hotel Rwanda' on s'explicava el genocidi dels tusis a mans des hutus. Ara amb la promesa mostra un altre genocidi durant la caiguda de l'imperi Otomà. El film, protagonitzat per Christian Bale, Oscar Isaac, Charlotte Le Bon,  i Jean Reno. Any 1914, un estudiant de medicina rep de la família de la seva promesa els diners necessaris per completar els seus estudis. Però un cop instal·lat a la capital de l'imperi s'enamora de Ana una jove compromesa amb Chris un prestigiós periodista americà qui en mig del triangle amorós decideix denuncia que el govern per el seu abús de poder. 

El veterà i reconegut actor Richard Gere porta a la pantalla 'Norman, el hombre que lo conseguía todo' film inaugural del BCN Film Fest. Gere es posa a la pell de Norman, un home de negocis que ho aconsegueix tot. Norman es fa amic d'un jove polític en un moment baix i solitari de la seva vida. Tres anys després, quan el polític arriba a convertir-se en un líder mundial la vida de Norman canvia per complet fent un gir inesperat, doncs a vegades els favors no acaben com un espera.  

Aquesta setmana també arriba a la pantalla la vida de 'Marie Curie', aquesta no és la primera vegada que el cinema porta a la gran pantalla la seva vida ja ho va fer amb 'Madame Curie' film americà protagonitzat per Greer Garson o amb la francès ' Los méritos de Marie Curie' amb la gran Isabelle Huppert. Ara arriba una nova visió amb una coproducció entre Alemanya, França i Polònia sobre la Nobel de Física dirigida per Marie Noelle. La pel·lícula, protagonitzada per Charles Berling i Karolina Gruszha explica el moment en què Marie Curie guanya el Nobel de Física, el seu home mor en un tràgic succés i ella té una aventura amb un home casat. La importància i alegria del seu premi queda entelada per les acusacions de adúltera.

Finalment destacar 'Mil coses que faria per tu', producció associada de TV3 i dirigida pel cineasta Dídac Cervera, una comèdia d'embolics amb un rerefons sentimental. La pel·lícula té com a protagonista l'actor Peter Vives i compta amb la participació de l'humorista Peyu, conegut per les seves aparicions a l'APM, i d'altres actors com Boris Ruiz, Cristina Brondo, Pep Cortés i Jordi Vilches. La història 'Mil coses que faria per tu' explica com la Mònica  decideix trencar la seva relació amb en Dani  després que aquest perdi un rellotge de luxe que li ha regalat la seva parella i ell faci l'impossible per recuperar-lo seguint els consells d'un amic. Però el que havia de ser una estratègia fàcil de portar a terme esdevindrà en una història plena d'embolics que inclouran policia, mafiosos i lladres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar