Publicitat
Publicitat

L'Escala oculta amb fotos els contenidors als carrers més transitats

L'Escala engega una actuació per ocultar els contenidors d'escombraries als carrers més transitats amb penells fotogràfics. La campanya compta amb la col·laboració de la secció fotogràfica Cromàtica del CER, que hi ha aportat les fotografies.

Les bateries de contenidors generen sempre un impacte negatiu a la vista. Per minimitzar-lo, ja fa anys que es van començar a soterrar contenidors, especialment a la zona del nucli antic. Els costos del soterrament, però, fa que aquesta mesura no es pugui aplicar a tot el municipi. Per això, l'any passat es va fer una prova pilot a l'inici de l'avinguda Riells per ocultar els contenidors darrera uns penells amb fotografies d'indrets emblemàtics de l'Escala. La prova ha estat valorada positivament i ara l'Ajuntament vol aplicar aquesta solució en altres punts del municipi, especialment aquelles vies més transitades. Un dels punts on ja s'han instal·lat nous penells, ha estat a l 'avinguda Girona, amb imatges del jaciment d'Empúries.

Les fotografies que es reprodueixen als penells en qüestió han estat fetes pels membres de l'Agrupació Fotogràfica Cromàtica del CER.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar