Publicitat
Publicitat

Ricard Ferrer nou entrenador del FC L'Escala

Albert Gasca no continuarà d'entrenador del FC L'Escala la temporada vinent, el seu lloc l'ocuparà el defensa de 32 anys Ricard Ferrer que deixa les files de l'equip escalenc per situar-se al capdavant del primer equip.

El FC L'Escala tanca temporada sense aconseguir el seu objectiu principal, l'ascens a primera catalana. Els homes d'Albert Gasca no han fet una mal temporada doncs han acabat en quarta posició del campionat, tot i això les ensopegades davant els partits claus i allunyar-se poc a poc de la zona d'ascens han posat l'etiqueta de temporada decebedora.Davant aquesta situació i amb necessitat d'un descans personal Albert Gasca anunciava just acabar l'últim partit de la temporada que no continuaria dirigit l'equip blaugrana. Per ell la temporada no ha estat dolent, però l'Escala venia d'una etapa molt bona i això ha provocat la frustració de l'afició.

El projecte del FC L'Escala continua i per això el club ja treballa amb la propera temporada. Per duu a terme els objectius principals ja s'ha anunciat el nom del nou entrenador,  Ricard Ferrer, de 32 anys, fins diumenge jugador del primer equip que penjava les botes el mateix diumenge després d'una temporada on ell mateix reconeix que el seu rendiment no ha estat el millor. Ferrer es posarà al capdavant de l'equip, en la que serà la seva primera experiència al capdavant d'un amateur.

Ferrer ja va actuar d'entrenador ara fa tres anys quan va dirigir el cadet de l'Escala , ascendint-lo a Primera com a campió de Segona Divisió. Ara les seves prioritats són parlar amb la junta per confeccionar un bon equip tècnic i posar-se a treballar per enllestir la plantilla 2017-2018.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar