Publicitat
Publicitat

Activitats Fira Arrels del Vi

Aquesta setmana han començat el gruix d'activitats prèvies a la desena fira Arrels del vi, conferències, cinema, degustacions i tasts són els elements principals d'un total de deu activitats programades per celebrar els deu anys de la Fira.

Des de divendres i fins aquest cap de setmana l'Escala celebra al desena edició de la Fira Arrels del vi, per commemorar aquest aniversari des de l'organització s'ha decidit programar deu activitats diferents relacionades amb el món del vi. El dia 26 s'inauguraven les activitat amb el maridatge d'anvoxes de l'Escala  amb vins, durant el cap de setmana va ser el torn de menús, contes i concerts. Qui tampoc va fallar a la cita va ser el museu arqueològic d'Empúries, habituals col·laboradors de la fira aportant el toc històric i cultural a l'activitat, enguany la seva participació s'amplia amb la conferència inaugural a càrrec de l'arqueòleg Quim Tremoleda. 

Amb les conferències s'ha tornat als origens de la fira, on les taules rodones tenien un paper destacat.

Amb la conferència s'inicia una setmana plena d'activitat que acabarà el cap de setmana amb la Fira vitivinícola més esperada de l'Empordà. Una oportunitat única per degustar els millors vins empordanesos i comprar a preu de celler veritables joies vinícoles de la DO Empordà.

La fira compta enguany amb un total de 24 cellers de la DO Empordà, que presentaran varietats de vins d'alta gamma. A més, aquest any compta amb 1 celler convidat del Rosselló i els tastets d'Anxoves de l'Escala M. Sureda, així com productors d'oli d'oliva i formatges. Per la seva banda, els més petits gaudiran d'una activitat molt especial a Arrels Kids, en la qual podran fer el seu propi pot d'Anxoves de l'Escala i endur-se'l a casa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar