Publicitat
Publicitat

Joan Ball-llosera a La Casa de la Vila

El PP denuncia que no s'ha fet cap millora en temes de seguretat a l'Escala. El regidor Ball-llosera critica la falta d'efectius a la plantilla dels Mossos d'Esquadra i parla també del model turístic que creu que necessita el municipi.

Per a Joan Ball-llosera, regidor del PP a l'Ajuntament de l'Escala, la situació en matèria de seguretat al municipi és crítica. A l'entrevista d'aquesta setmana a l'espai La Casa de la Vila, Ball-llosera lamenta que les dotacions policials són insuficients i que a l'estiu, amb l'increment de població que suposa la campanya turística, no es doti convenientment la plantilla de mossos d'esquadra i altres cossos.

Va ser una entrevista on es va parlar del model turístic de l'Escala. Àmbit en el qual el regidor deia que s'ha de millorar en qualitat, no pas en quantitat, deia Ball-llosera, i no obsessionar-se en voler fer obrir més hotels.

Ball-llosera va tornar a destacar la qualitat dels serveis nàutics de què disposa l'EScala.

I no va deixar passar l'oportunitat de criticar l'obra més emblemàtica d'aquest mandat com és la reforma del front marítim. Aquest cop en l'àmbit concret de La Punta i les restes de l'antiga torre que considera que s'haurien de deixar a la vista.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar