Publicitat
Publicitat

Tornen els pirates més famosos del Carib

Torna Jack Sparrow a la gran pantalla en aquesta ocasió acompanyat per un pirat espanyol, Javier Bardem. També arriba la comèdia argentina de l'any 'Me case con un boludo'.

Una setmana més arriba el divendres i amb ell les novetats a les sales de cinema, aquest cap de setmana arriba un dels grans blockbusters de l'any 'Piratas del Caribe: La vengaza de Salazar', també ho fan la comèdia de l'any del cinema Argenti i el més nou de Woody Harrelson.

La gran estrena de la setmana serà la cinquena entrega de Piratas del Caribe, una nova aventura dels pirates més famosos de la pantalla capitanejada ara pels actors Johnny Depp i Javier Bardem, acompanyats per cares noves com Kaya Scodelario o  Breton Thwaites.En aquesta nova pel·lícula un vell enemica d'Sparrow, el pirata Salazar ha aconseguit escapar del Triangle del Diable. En el seu camí de venjança estarà decidit a eliminar tots els pirates que naveguen els set mars, entre els quals hi ha Sparrow. L’única esperança de salvació per a Sparrow és trobar el Trident de Posidó, un llegendari objecte que permet controlar tots els mars. Els films ens deixa grans moments, la majoria creats amb la tecnologia CGI les més destacades són la caracterització de Javier Bardem per convertir-se amb Salazar i  veure a Johnny Deep rejovenit fins a la seva adolescència. La pel·lícula també comptarà amb la presència de dos vells coneguts Will Turner i Eliszabeht Swan. Els rumors sobre l'aparició de l'actriu Keira Knightley que fa mesos que circulen podrien acabar resolent-se amb una aparició postcrèdits que donaria peu a una sisena part, amb la parella de protagonistes. 

El cinema argenti també el tenim present aquesta setmana amb la comèdia 'Me casé con un boludo', un film que va arrasar les taquilles argentines. Fabián, un actor reconegut professionalment coneix a Florència la seva companya de rodatge i els dos decideixen casar-se. Al tornar del viatge de noces, la jove se n'adonsa que realment va enamorar-se del personatge que interpretava Fabián a la pel·lícula. Ell quan s'adona d'això vol recuperar l'amor de la seva dona i per això demana ajuda el seu guionista.  

En cas de buscar un cinema més independent o de poca promoció l'opció de la setmana serà 'Wilson' amb Woody Harrelson de protagonista acompanyat per Laura Dern. Després de morir el pare del Wilson, un home de 50 anys solitari i una mica neuròtic, es reuneix amb la seva exmuller i una filla adolescent a la que no coneix, ja que va ser donada en adopció quan es va divorciar de la seva parella. Els intents per a recuperar una relació afectuosa amb les dues dones no li resultaran gens senzills.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar