Publicitat
Publicitat

Increment important de participació a la Travessa

La Travessa de natació de l'Escala podem dir que s'ha consolidad ja en la seva segona edició, amb un increment de participants de quasi un 40 per cent respecte l'any passat. El recorregut de 4 quilòmetres portava de la Platja de Riells a la de Sant Martí d'Empúries.

Un total de 146 nedadors han participat a la segona edició de la Travessa de l'Escala, una prova de 4 quilòmetres a mar obert amb sortida de la Platja de Riells i arribada a la de Sant Martí d'Empúries, una prova organitzada per Swimfaster amb la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de l'Escala.La participació s'ha incrementat de manera important respecte els 102 inscrits de l'edició de l'any passat, cosa que satisfà la organització i que mostra en tant sols dues edicions una evolució en positiu de la prova.El guanyador ha estat Mario Guillén amb un temps de 40 minuts i 36 segons,En dones s'ha imposat Mireia Gómez, amb 53 minuts i 43 segon. Gómez ha estat també sisena a la classificació general.La cursa va començar amb mar molt plana i va acabar amb una mar més arrisssada al final del recorregut.

Des de Swimfaster s'ha agraït el suport d'spònsors i col·laboradors, que ajuden a créixer la competició.Entre els seguidors hi havia l'ex-jugadors de Futbol Club Barcelona i Sothumptom Damià Abella, que es mostrava sorprès per la duresa de la prova.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar