Publicitat
Publicitat

Bon balanç del mundial VEX Robótics

Bon balanç dels joves empordanesos que van participar amb mundial VEX Robòtics celebrat als Estats Units. Agraïts pel suport rebut per tirar endavant el projecte ja pensen en tornar-hi l'any vinent.

Els cinc joves de l'Institut Francesc Cambó de Verges que formen l'equip Innova't Virgins estan molt satisfets de la seva participació al campionat mundial de VEX Robòtics que es va celebrar a Kentucky, al Estats Units.Entre ells hi ha Andreu Romero, de pare escalenc.L'equip empordanès va quedar classificat en la posició número 57 d'entre un centenar de participants d'arreu del món, un bon resultat tenint en compte les diferències que hi ha en material i sistemes de programació.

L'Innova't Virgins va accedir al mundial en guanyar el Campionat d'Espanya, una fita que intentaran repetir l'any vinent i que els suposarà fer un nou robot des de zero adaptat al repte que l'organització proposi.

Abans però als joves els toca mostrar als patrocinadors la feina feta i explicar l'experiència a tots els que els han donat suport.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar