Publicitat
Publicitat

Gimcana Jove amb molt bona acollida

L'àrea de joventut ha organitzat aquest cap de setmana l'última de les activitats relacionades amb l'esport, després de 3x3 bàsquet i 4x4 futbol aquest dissabte era el torn de la Gimcana Jove, un petit tastet de la gran gimcana de festa major.

L'Esbotzada jove ha organitzat aquest cap de setmana l'última de les activitats de caràcter esportiu que hi havien previstes aquest mes. Després del 3x3 de bàsquet i el 4x4 de futbol, el dissabte va ser el torn de la gimcana jove. Activitat molt ben acollida pels joves que va comptar amb 7 equips formats per 4 persones. La platja de les barques i l'entorn del nucli antic van ser l'escenari principal per duu a terme un seguit de proves dividides en dues parts.

El joves s'ho van passar molt bé, tan amb les proves per aconseguir puntuació com amb les de buscar indrets emblemàtics del municipi.

Aquesta gimcana no té res a veure amb la gran gimcana de festa major, però després de la bona acollida que va tenir la d'estiu eren molts els joves que demanaven una nova gimcana per això des de l'esbotzada jove va decidir-se fer un tastet, una manera d'escalfar motors per anar engrescant a tot el jovent a participar durant l'estiu. 

Un cop acabada de la gimcana el grup guanyador va rebre el premi, un obsequi que ningú va saber fins el final.

La propera activitat de l'esbotzada jove serà un taller de dj's que inicia així un cicle d'activitats musicals i de ball. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar