Publicitat
Publicitat

Rafel Sabadí és escollit ambaixador dels vins de l'Empordà

El Patronat de turisme Costa Brava-Girona escull Rafel Sabadí com a ambaixador dels vins de l'Empordà. Va debutar com a tal la setmana passada en una acció al prestigiós hotel Bistrol de París.

El vi de l'Empordà està de moda. Els seus productors comercialitzen productes cada any més elaborats que estan essent reconeguts arreu. Però perquè això continuï essent així calen experts que els recomanin i en sàpiguen recomanar les seves virtuts. És el cas de l'escalenc Rafel SAbadí, sumiller del Roser II que ha estat convidat pel Patronat de Turisme Costa Brava-Girona com a ambaixador per promocionar els vins de l'Empordà fora del territori.

La primera sortida com a ambaixador la va fer la setmana passada a París, al prestigiós hotel Bistrol, on en Rafel va haver de seleccionar i recomanar cinc vins empordanesos que maridessin amb el menú que havia elaborat el xef Eric Frechon, tres estrelles Michelin.

La voluntat del Patronat de Turisme amb accions com aquesta és la de fer conèixer productes empordanesos a l'estranger, on encara, diu Sabadí, hi ha molta "riojitis".

I és que els vins empordanesos ja han assolit un gran reconeixement a nivell interior gironí o català. Però a l'exterior encara hi ha molt camí per recórrer.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar