Publicitat
Publicitat

Entrevista a Germà Bel, amb motiu de la presentació del seu darrer llibre

L'economista i diputat de Junts pel Sí, Germà Bel, ha visitat l'Escala convidat per la llibreria Vitel·la. Canal 10 Empordà i Ràdio l'Escala han pogut parlar-hi sobre el seu últim llibre i sobre el procés català.



Aquest és un fragment de l'últim llibre "Cabòries des d'una galàxia ben llunyana", de l'economista i polític català Germà Bel, llegit per ell mateix. Aquests dies, el diputat de Junts pel Sí va ser a l'Escala convidat per la llibreria Vitel·la, un municipi que va conèixer durant la seva joventut. 

Germà Bel va venir a l'Escala a presentar la seva darrera publicació, que té un títol volgudament irònic.

Aquest llibre és la continuació dels altres dos, "Espanya, capital París" i "Anatomia d’un desengany". Aquest economista ha publicat nombrosos articles en revistes científiques, i diversos llibres acadèmics i assajos de divulgació. La seva investigació se centra en la reforma del sector públic, l'economia i la política de les infraestructures i el transport i dels serveis públics locals. Per la qual cosa, la seva mirada de la realitat actual, que ell afirma que és del tot sincera, és una opinió que cal tenir en compte quan es parla del procés català.

Malgrat les dificultats i la complexitat del procés, Germà Bel es mostra rotund: hi haurà referèndum costi el que costi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar