Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament renova contenidors soterrats

L'Ajuntament renova les bateries de contenidors soterrats del passeig Lluís Albert, molt malmesos per l'efecte corrosiu de la sal del mar. Aquesta setmana també han entrat en vigor els canvis de circulació a Riells, convertint a sentit únic els carrers compresos entre l'avinguda Montgó i els carrers Riells de Dalt, Espígol i Sant Briu.

L'efecte corrosiu de la sal del mar malmet molt ràpidament els elements metàl·lics d'arran de mar. És el cas, per exemple, de les bateries de contenidors soterrats del passeig Lluís Albert, una a tocar de la confluència amb el carrer del Mar i l'altra a tocar de la cruïlla amb l'avinguda Ave Maria. Davant el mal estat amb què es trobaven aquests contenidors, l'Ajuntament els ha renovat aquesta setmana. Una actució que ha suposat una despesa d'uns 20 mil euros.

L'àrea de serveis ha actuat també a la zona de Riells, on aquesta setmana entren en vigor diferents canvis de circulació a la zona compresa entre  l'avinguda Montgó i els carrers Riells de Dalt, Espigol i Sant Briu. Aquests canvis, que s'han comunicat per carta a tots els veïns, suposen la conversió dels vials d'aquesta zona en sentit únic, amb l'objectiu de millorar la seguretat i la fluïdesa del trànsit. Aquest fet, a més, permet gairebé doblar el nombre de places d'aparcament disponibles en una zona a tocar la platja de Riells i, per tant, un dels principals nuclis d'activitat comercial i turística, especialment a l'estiu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar