Publicitat
Publicitat

El CTT CER L'Escala ja té nous jugadors

El Tennis Taula CER L'Escala  augmentarà el potencial de la plantilla la pròxima temporada tant amb l'equip de Superdivisió com amb el primera estatal.
El  Diogo Dos Santos Pinho i el Alexander Franzén nous jugador del primer equip. Marc Clotet serà el jugador número 1 per l'equip de primera estatal.

El club tennis taula CER L'Escala no perd el temps i ja ha començat a enllestir la temporada 2017-2018, després d'un any on l'equip de Superdivisó ha patit molt per no perdre la categoria i el segon equip ha lluitat de valent per pujar a primera estatal. Des del club s'ha volgut tancar ràpid la incorporació de nous jugadors i planificar molt bé la temporada. El primer equip del CER L'Escala de tennis taula incorpora al portuguès Diogo Do Santos Pinho i el suec Alexander Franzén que substitueixen les marxes de Jubin Kumar i Zhao Tianming. Pinho serà el jugador número u, jugador estable, amb bons números i campió de diversos opens. Un palista que coneix molt bé la lliga de Superdivisió doncs fins a dia d'avui era jugador del Colina Clínic Burgos.

Per la seva part el jove de 23 anys, Alexander Franzén, arriba per ajudar el club i continuar la seva formació esportiva. Franzén té previst jugar amb l'Escala un màxim de 12 partits, ja que el jove forma part de la lliga sueca i també té partit durant la setmana.

{{ tall -- David González }}

Amb aquestes dues incorporacions, el club està buscant un quart jugador per tancar la plantilla, que enguany estarà formada per Pinho, Franzén i el jove campió Joan Masip de qui s'espera un pas més aquesta temporada. Per la seva part el català Marc Clotet es convertirà aquesta any amb jugdor de primera estatal, ell serà el jugador número u que acompanyarà els joves Iker González i Norbert Tauler a la nova categoria aconseguida fa pocs dies. Clotet serà l'home clau de la lliga, el jugador que hi ha d'aportar tècnica, coneixements i punts.

Amb les noves incorporacions i els petits canvis s'espera viure una temporada més relaxada que l'anterior i no es descarta aconseguir una nova promoció d'ascens a Divisió d'honor en cas que el segon equip del CER s'adapti a la categoria i els resultats acompanyin. Més detalls de la temporada del CTT CER L'Escala els podeu seguir al programa Esports 10  on el convidat d'aquesta setmana és David González el delegat del Club.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar